Fotografii de logodna

fotografii de logodna

Fotografii de logodna

Pentru mine ca fotograf, o sedinta foto de logodna este ocazia perfecta sa fac cunostinta cu viitorii miri, sa ne cunoastem mai bine si sa se obisnuiasca cu prezenta camerei in preajma lor pentru a evita tracul pe care multi il au in fata camerei.

De multe ori am observat ca in ziua nuntii foarte multi apropiati ai mirilor sau familia ma cunosteau deja si eu erau mai lejeri in fata camerei. Acesta este un avantaj pentru toata lumea pentru a obtine fotografii reusite. Fotografia de logodna este primul pas pe care un cuplu il face pentru a salva amintirile ca viitoare familie, iar eu sincer ador sa organizez sedinte foto de logodna, sunt pline de romantism, zambete si multa culoare.

sedinta foto de logodna

sedinta foto de logodna

sedinta foto de logodna

sedinta foto de logodna

sedinta foto de logodna

sedinta foto de logodna

sedinta foto de logodna

sedinta foto de logodna

sedinta foto de logodna

sedinta foto de logodna

Sedinta foto de logodna

Asa cum spuneam, sedinta foto de logodna ne ajuta ca in ziua nuntii sa fim mai relaxati in fata camerei, atat mirii cat si invitatii vor scapa de trac pentru ca ma vor cunoaste deja si vor avea mai multa incredere in mine, vor sti sa urmeze indicatiile pentru a obtine fotografii de logodna frumoase. De asemenea este un mare avantaj pentru viitori miri sa vada fotografiile de la logodna pentru a isi face idee despre stilul meu sau al fotografului in general.

Nunta voastra este un eveniment unic pe care il pregatiti cu mult timp inainte pentru ca totul sa iese perfect. Nunta nu este un eveniment care se poate repeta in caz ca ceva nu a iesit cum trebuie si aici includem fotografiile de care depind amintirile voastre de la acest eveniment important. Nu lasati amintirile in seama unui amator, alegeti intodeauna serviciile unu fotograf cu experienta, unui profesionist.

Fotografia de logodna

Hai sa petrem cateva clipe magice impreuna in cadrul unei sedinta foto de logodna. Va promit ca va fi o zi plina de zambete, tandrete si multa emotie.

Va oferim servicii profesionale foto pentru diferite evenimente din viata Dvs: botez, nunta, petreceri aniversare, cununii, logodna, majorate, sedinte foto copii, sedinte foto bebelusi, sedinte foto maternitate, sedinte foto la noi in studio sau alte locatii.

 

Fotografia de logodna – Amintiri de care sa va bucurati peste ani

Vezi portofoliu foto logodna

divider

Fotograf nunta – Mircea Avarvari

Pentru mai multe informatii va rog sa ne contactati pentru a discuta despre evenimentul vostru.

Telefon : 0723 336 332
E-mail : contact@imaginivii.ro
Website: imaginivii.ro
Facebook: https://www.facebook.com/ImaginiVii
Adresa studio : Str. Dezrobirii 126A, Sector 6, Bucuresti. (Intre Crangasi si Lujerului)