Politica de confidentialitate

Spread the love

Ultima actualizare: August 2018

Informatii generale

Imagini Vii SRL reprezentata online prin intermediul site-ului web imaginivii.ro se supune si respecta toate legile in vigoare din Romania privind protectia datelor cu caracter personal. Prin comunicatul prezent ne angajam sa protejam si sa nu instrainam catre terti datele Dvs personale.

GDPR

Incepand cu data de 25 Mai 2018 am luat toate masurile necesare pentru a fi aliniati cu ultimele reglementari din regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Conform GDPR avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si in scopuri precis mentionate datele Dvs personale pe care ni le furnizati folosind platforma imaginivii.ro, prin intermediul canalelor sociale sau telefonic. Nu sunteti obligati sa ne furnizati date personale, dar refuzand nu veti putea utiliza formularul de contact de pe site, nu veti putea lasa comentarii, nu veti putea cere informatii sau tine legatura cu noi daca nu avem consimtamantul Dvs.

Toate datele vor fi folosite strict pentru a va putea contacta si pentru a face schimb de informatii cu Dvs.

Atunci cand ne contactati folosind adresa noastra de mail contact@imaginivii.ro, ne dati in mod direct consimtamantul de a va raspunde la mesaj, cu posibilitatea de a cere ulterior sa va stergem datele de pe server. In urma contactului vom stoca date precum adresa de mail si alte date personale pe care le-ati oferit voluntar in mesaj. Toate aceste date vor fi stocate pe serverul nostru in mod automat si le vom folosi doar pentru a va raspunde sau contacta ulterior. Puteti cere informatii sau solicita stergerea datelor Dvs printr-o simpla cerere la adresa de mail contact@imaginivii.ro.

Daca lasati un comentariu pe blog, va sunt solicitate date precum: nume, adresa de mail si adresa website-ului personal. Aceste date vor fi stocate la noi in mod automat. Puteti solicita stergerea lor printr-o cerere la adresa de mail contact@imaginivii.ro specificand adresa de email folosita in comentariu.

Pentru a obtine statistici privind vizitatorii de pe site-ul web imaginivii.ro folosim Google Analytics care ne ofera detalii privind modul in care vizitatorii folosesc platforma, ce termeni au cautat pentru a ajunge pe site-ul nostru sau ce pagini au vizitat. Toate aceste date vor fi folosite doar in scopul imbunatatirii performantelor si serviciile oferite. In acest caz responsabilitatea colectarii datelor revenind direct Google Inc.

Daca vom fi contactati telefonic sau prin intermediul unei retele sociale cum ar fi facebook, pinterest, twitter, etc, nu vom salva datele Dvs decat daca va urma o colaborare.

Pentru mai multe informatii, solutionarea de litigii sau cereri de stergere a datelor personale va rugam sa ne contactati pe adresa contact@imaginivii.ro.