Termeni si conditii

Spread the love

Ultima actualizare: August 2018

Imagini Vii SRL reprezentata online prin intermediul site-ului web imaginivii.ro se supune si respecta toate legile in vigoare din Romania privind protectia datelor cu caracter personal. Folosirea platformei imaginivii.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Ne rezervam dreptul de a modifica lista de preturi sau ofertele de pret, de a intrerupe temporar sau permanent serviciile oferite prin intermediul site-ului web imaginivii.ro cu sau fara o notificare prealabila.

Prin acest aliniat va aducem la cunostinta ca nu suntem raspunzatori legal fata de nici o persoana fizica sau juridica pentru suspendarea sau intreruperea serviciilor oferite prin intermediul site-ului web imaginivii.ro.

Atat structura sau continutul cat si serviciile oferite atat prin intermediul site-ului web imaginivii.ro cat si prin intermediul canalelor social media se pot schimba in orice moment si devin valabile din momentul in care au fost facute publice. Nu se aplica retroactiv.

Toate fotografiile si textele de pe acest site ne apartin si sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor si conexe, publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul in scris al proprietarului.

Puteti trimite intrebarile sau reclamatiile Dvs pe adresa de mail contact@imaginivii.ro.