Fotograf nunta

Spread the love

foto nunta

Fotograf nunta Bucuresti

Salut, sunt Mircea, fotograf nunta profesionist si ma bucur ca esti interesat de fotografia de nunta realizata de noi. Echipa noastra este formata din fotografi si videografi profesionisti pasionati de fotografie si tot ce este frumos. In cei peste 10 ani de experienta am surprins in ImaginiVii emotiile a sute de familii la inceput de drum si sa fim martori ai iubirii lor. Prin pasiunea noastra pentru fotografie si dorinta de a invata am resusit sa aducem fotografia de nunta la alt nivel.

Inca de la inceput ne-am dorit sa fim mai mult decat niste simpli fotografi care realizeaza fotografii la nuntile si evenimentele oamenilor. Prin experienta si pasiunea noastra pentru ceea ce facem reusim sa realizam fotografii care transmit emotie si care peste ani devin amintiri placute pentru clienti. Ne implicam la fel in fiecare eveniment la care suntem invitati sa oferim servicii foto video tocmai pentru ca iubim ceea ce facem si vrem sa oferim servicii care sa depaseasca asteptarile clientilor.

Desii ca si organizare evenimentele sunt asemanatoare, pentru noi fiecare este diferit si reprezinta o poveste de dragoste unica. De fiecare data vom surprinde emotia momentelor speciale pe care le vom impacheta in fotografii deosebite.

Fotograf de nunta – Investeste in amintiri

Ca fotograf stiu ca ziua nuntii este unica, este cea mai importanta zi din viata voastra ca viitoare familie si va doriti ca totul sa fie perfect, inclusiv fotografiile si filmarea de care depind in mod direct amintirile voastre de la acest eveniment important. Aici intervenim noi, echipa ImaginiVii care de fiecare data va realiza mai mult decat simple fotografii, va realiza povesti frumoase si amuzante care sa va bucure si sa va faca sa zambiti peste ani.

fotograf nunta

fotograf nunta

fotograf nunta

fotograf nunta

fotograf nunta

fotograf nunta

fotograf nunta

fotograf nunta

fotograf nunta

fotograf nunta

fotograf nunta

fotograf nunta

Fotograf de nunta si familie

Hai sa stabilim o intalnire sa ne cunoastem si sa vorbim despre evenimentului vostru. Suntem deschisi discutiilor libere si relaxate, vom raspunde la toate intrebarile voastre si daca aveti nevoie va putem oferi idei si sugestii care sa va ajute sa depasiti momentul.

Experienta noastra, dobandita in timp cu multa pasiune si tenacitate s-a dovedit de bun augur pentru multi tineri care mai tarziu ne-au contactat pentru sedinte foto maternitate, foto botez sau sedinte foto copii. Se pare ca avem mana buna, nu-i asa?

Ziua nuntii este cea mai importanta zi din viata unui cuplu si aceasta zi trebuie sa fie perfecta. Angajeaza un fotograf nunta profesionist!

 

Fotografia de nunta – Amintiri de care sa va bucurati peste ani

Vezi portofoliu foto nunta

divider

Fotograf nunta – Mircea Avarvari

Pentru mai multe informatii va rog sa ne contactati pentru a discuta despre evenimentul vostru.

Telefon : 0723 336 332
E-mail : contact@imaginivii.ro
Website: imaginivii.ro
Facebook: https://www.facebook.com/ImaginiVii
Adresa studio : Str. Dezrobirii 126A, Sector 6, Bucuresti. (Intre Crangasi si Lujerului)