Fotograf Nunta

Foto nunta Maria si Razvan

Sedinta foto nunta Raluca si Radu

Sedinta foto Logodna Cristina si Catalin

Fotografie de nunta la Palatul Mogosoaia.

Am sarbatorit logodna Cristinei si a lui Catalin  intr-o baie de soare si explozie de culoare la Palatul Mogosoaia. Leaganul din flori special creat de noi pentru astfel de momente fabuloase a intregit perfect atmosfera.

Read More»

Foto Nunta Iuliana si Mihai

Nunta la cort I do Weddings, Belciugatele.

Nunta Iulianei si a lui Mihai a fost una cu accente rock, iubire transmisa cu fiecare privire si distractie cat cuprinde. Ne-am distrat pana dimineata alaturi de ei in locatia de la I do weddings.

Read More»

Foto Nunta Raluca si Cara

Fotografie de nunta in Bucuresti.

Raluca si Cara sunt definitia vie a romantismului si candorii. Ne-au emotionat la nunta si ne-am distrat copios la sedinta foto din parcul de distractii iar fotografiile reflecta perfect aceste stari.

Read More»

Sedinta foto logodna Raluca si Cara

Sedinta foto nunta la Comana.

Sedinta foto de logdna a Ralucai si a lui Cara, realizata la Comana este una plina de culoare, veselie, romantism care reflecta un puternic sentiment de primavara, realizat cu ajutorul recuzitei noastre: leagan, flori, fluturi si baloane de sapun.

Read More»

Foto nunta Raluca si Radu

Foto Tatiana si Sorin – Palatul Mogosoaia

Fotografii de cuplu la Palatul Mogosoaia.

Am avut sedinta foto de logodna a Tatianei si Sorin la Palatul Mogosoaia intr-o zi calduroasa de vara. Ne-am simtit atat de bine impreuna incat am devenit in scurt timp prieteni apropiati.

Read More»

Foto Logodna Iustina si Alex

Sedinta foto Love story.

Frumosi, romantici si foarte indragostiti, Iustina si Alex au dat cu adevarat viata imaginilor vii, surprinse in aceasta sedinta foto de logodna. Recuzita de picnic special aleasa de noi a contribuit perfect la crearea magiei momentului.

Read More»

Foto Nunta Mari si Olivier

Read More»
Page 1 of 3123