Sedinta foto de aniversare

sedinta foto de aniversare

Sesiune Foto Smash The Cake

Iata ca a mai trecut un an si de ziua copilului tau iti propunem un cadou inedit, iti propunem o sedinta foto de aniversare smash the cake. Te asteptam in studioul nostru din Str. Fainari, nr 45, Zona Bucur Obor, Bucuresti cu un decor colorat special amenajat pentru aniversarea piticului tau. In timpul sedintei ne vom distra si il vom surprinde pe cel mic in ipostaze amuzante.

sedinta foto de aniversare

Sedinta foto de aniversare

Timpul zboara repede si multe clipe frumoase din copilaria celui mic se pot uita, hai sa sa-l surprindem prin fotografii in aceste momente importante din viata. Te ajutam sa salvezi clipele petrecute alaturi de cel mic intr-un album foto plin de momente de care iti vei aminti cu drag peste ani.

sedinta foto de aniversare

Timpul petrecut alaturi de copii zboara si in timp ne raman doar amintirile legate ziua in care a mers in picioare, prima aniversare sau prima zi in care a mers la scoala. Te putem ajuta sa pastrezi toate aceste clipe minunate, salvate in fotografii la care te vei uita cu drag peste ani.

smash the cake

Vrei un cadou special pentru copilul tau?

Te asteptam la o sesiune foto amuzanta in care personajul principal va fi copilasul Dvs chiar de ziua lui. La sedinta foto de aniversare, vom transforma fotografia intr-o amintire de neuitat. Sesiunea foto se poate organiza in studioul nostru intr-un decor special amenajat cu ocazia aniversarii celui mic, afara in aer liber sau la alta locatie.

divider

Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati pentru a discuta despre evenimentul vostru.

Telefon : 0723 336 332
E-mail : contact@imaginivii.ro
Website: imaginivii.ro
Facebook: https://www.facebook.com/ImaginiVii
Adresa studio : Str. Fainari, nr 45, Zona Bucur Obor, Bucuresti

Share & Like!