Sedinte foto copii

Sedinte foto copii

Fotografia este arta care trezeste sentimentele oamenilor si creeaza emotii, sedintele foto petrecute alaturi de cei mici sunt cu adevarat coplesitoare prin bucuria, puritatea si inocenta degajata de copii. Ei sunt mereu veseli, plini de viata si energie.

Timpul trece atat de repede si copii nostri cresc vazand cu ochii. O data cu trecerea anilor pozele sunt singurele amintiri care ne raman si ne readuc emotiile si trairile din trecut, din clipa in care cel mic a inceput sa mearga, de laprima aniversare sau din prima zi de scoala. Din experienta mea ca fotograf iti spun ca nu este nevoie sa astepti o ocazie speciala pentru a realiza o sedinta foto impreuna cu micutul tau.

Despre imaginiVii

Cum in zilele noastre comunicarea este tot mai complexa si se desfasoara pe mai multe retele de socializare/device-uri, ne-am gandit sa adunam intr-un singur loc cateva vorbe frumoase, ce facem noi si cu ce impresie raman clientii nostri.

KIDS PHOTOGRAPHY

Momentele de naturalete si bucurie petrecute alaturi de copii trebuiesc imortalizate de un fotograf care stie sa surprinda emotiile fin timpul unei sedinte foto copii intr-un mod simplu si autentic. Ca fotograf de familie, ma angajez sa va ofer fotografii artistice si pline de dinamism.

SEDINTE FOTO COPII SI FAMILIE

Va asteptam la o sedinta foto copii amuzanta realizata in exterior sau la noi in studiou cu cu tematica si recuzita special creata pentru fotografia de copii si bebelusi. Pentru sesiunea foto daca aveti hainute sau jucarii preferate le puteti aduce.

Surprinde prin fotografii unul din momentele importante din viata, copilaria!

SEDINTE FOTO COPII – CADOU INEDIT PENTRU CEI DRAGI

Poti sa-i surprinzi placut pe cei dragi cu o sedinta foto pentru copii. Va asigur ca vor aprecia mult acest cadou personalizat in urma caruia vor ramane cu amintiri frumoase toata viata.

Oferim servicii foto pentru diferite evenimente din viata Dvs: fotografia de nunta , fotografia de botez , aniversare, cununii, sedinte foto copii, sedinte foto bebelusi, sedinte foto maternitate, sedinte foto la noi in studio sau afara in natura intr-o locatie aleasa de comun acord.

SEDINTE FOTO COPII – AMINTIRI DE CARE SA VA BUCURATI PESTE ANI

Iti place ce vezi la noi ?

Vrei sa afli detalii despre o sedinta foto pentru copii ?

Trimite un mesaj catre noi si iti vom da totul detaliat pe mail .

Detalii