Sedinta Foto Craciun in Bucuresti, Sector 6 – Studio foto ImaginiVii

Suntem in prag de iarna si in studioul nostru se va asterne o admosfera placuta de sarbatoare. Decorurile speciale pentru sedintele foto de Craciun fac ca studioul sa devina un loc magic. La sedinta foto dedicata celei mai asteptate zi din an de fiecare copil, poate participa toata familia. Momentele petrecute cu familia de sarbatori sunt magice si merita sa fie imortalizate pentru a ramane cu amintiri frumoase pe care sa le pastrati vii pentru totdeauna.

Ca in fiecare an in sezonul sedintelor de Craciun vom surprinde momente de bucurie in cat mai multe familii. Te asteptam impreuna cu intreaga familie in studioul imaginivii pentru a realiza o sedinta foto cu tematica de Craciun. Ne pregatim cu decoruri speciale pentru ca la sedinta foto de Craciun sa cream impreuna un moment magic pentru tine si familia ta.

sedinte foto craciun

Craciunul petrecut in compania celor dragi este unul din momentele care aduce bucurie nemarginita in sufletele noastre si este ocazia perfecta de a realiza fotografii pentru a ramane cu amintiri placute. De la mic la mare in jurul bradului frumos impodobit vom realiza o sedinta foto de Craciun cu multe fotografii deosebite si vom avea parte de multe momente de bucurie.

Intodeauna mi-au placut sedintele foto de Craciun, admosfera de sarbatoare, entuziasmul si nerabdarea cu care cei mici il asteapta pe Mos sunt momente pline de emotie coplesitoare. Emotiile si bucuria copilului merita sa fie captate in fotografii deosebite care peste ani vor deveni amintiri frumoase.

sedinte foto craciun

sedinte foto craciun

sedinte foto craciun

sedinte foto craciun

sedinte foto craciun

sedinte foto craciun

sedinte foto craciun

sedinte foto craciun

sedinte foto de craciun

sedinte foto de craciun

Studioul ImaginiVii are un decor magic anul acesta. Va asteptam la noi in studio intr-o admosfera placuta de iarna alaturi de intreaga familie pentru a realiza o sedinta foto de Craciun minunata.

Voucher cadou – Sedinta foto Craciun un cadou inedit pentru cei dragi

Poti sa-i surprinzi placut pe cei dragi cu o sedinta foto cadou pentru copii si intreaga familie pentru a pastra pentru totdeauna spiritul Craciunului.

Oferim servicii foto pentru diferite evenimente din viata Dvs: botez, nunta, aniversare, cununii, sedinte foto copii, sedinte foto bebelusi, sedinte foto maternitate, sedinte foto la noi in studio sau afara in natura intr-o locatie aleasa de comun acord.

 

Sedinte foto de Craciun – Amintiri de care sa va bucurati peste ani

Vezi portofoliu foto Craciun

divider

Fotograf de familie si copii – Mircea Avarvari

Nu mai astepta si programeaza din timp o sedinta foto de Craciun.
Ofertele de pret incep de la 250 Lei

Telefon : 0723 336 332
E-mail : contact@imaginivii.ro
Website: imaginivii.ro
Facebook: https://www.facebook.com/ImaginiVii
Adresa studio : Str. Dezrobirii 126A, Sector 6, Bucuresti. (Intre Crangasi si Lujerului)