Fotograf botez

foto botez

Fotografia de botez

Fotograf botez – Iata ca a sosit clipa cand copilul tau va avea parte de taina botezului. Cel mic zambeste si o data cu el se inveseleste toata familia si prietenii prezenti la eveniment. Pentru mine ca fotograf si persoana, este o placere si un privilegiu sa iau parte la aceasta zi magica in calitate de fotograf de botez. Iata-ne ajunsi in fata primului pas important din viata bebelusului, momentul abundent de magie si emotie, desigur vorbim despre momentului botezul.

Zambetul copilului lumineaza si inveseleste toata familia si prietenii care sunt impreuna in acest moment, aducandu-I mai aproape unii de altii umpland biserica de un sentiment de … Atat din punct de vedere profesional ca fotograf cat si personal ca participant la acest pas special din viata voastra, ma simt privilegiat de a va imortaliza cat mai detaliat, atent si creativ acest moment prin calitatea mea de fotograf de botez.

fotograf de botez

fotograf de botez

Fotograf botez

Botezul este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unei familii si pentru a surprinde aceste momente va recomand sa apelati intodeauna la serviciile unui fotograf botez profesionist. Cele mai importante momente din viata noastra, mai ales in aceasta lume conectata permanent digital, merita sa fie imortalizate cat mai creativ si calitativ de catre profesionistii in domeniu.

Opinia mea profesionala, formata in peste 10 ani de experienta ca fotograf de botez cat si de nunta, imi perimite sa va sugerez sa apelati la serviciile profesionale ale unui fotograf de botez profesionist.

Fotograf de botez

In calitate de fotograf de botez, voi fi alaturi de voi pentru a imortaliza momentul si emotiile de la acest eveniment important. Trebuie sa recunosc, pentru mine nu exista satisfactie mai mare ca aceea oferita de cuvintele de multumire ale parintilor dupa ce au primit fotografiile de la botez, amintiri cu care vor ramane toata viata. In cadrul botezului voi fi alaturi de voi in calitatea mea de fotograf de botez, surpinzandu-va zambetele, bucuria, emotia care va cuprinde atunci cand va vedeti copilul iesind din cristelnita, picuri de apa sfintita de pe frunte cu bratele extinse sa va imbratiseze.

Trebuie sa recunosc, pentru mine in toti anii de experienta ca fotograf de botez nu am avut o satisfactie mai frumoasa profesional decat bucuria de a fi invitat sa fac parte din calatoria noilor parinti si prieteniile care au inceput de la acest moment. Pentru mine este important nu numai sa surprind momentele cat mai creativ ci sa ne putem si simti confortabil si impreuna, pentru ca din experienta mea de fotograf de botez stiu garantat ca asa surprind cele mai vii imagini.

fotograf botez

fotograf botez

fotograf botez

fotograf botez

fotograf botez

fotograf botez

Sedinta foto botez

O sedinta foto botez este o etapa “must have” din viata unei familii, este investitia voastra in pastrarea amintirilor. Ati observat cu totii cat de repede trece timpul, cei mici sunt intr-o continua schimbare si cresc atat de repede incat acele momente unice de naturalete, inocenta si bucurie merita sa fie imortalizate doar de un fotograf profesionist care stie sa surprinda emotiile intr-un mod cat mai simplu si autentic.

Astept cu entuziasm orice botez si caut de fiecare data unghiul potrivit pentru a surprinde expresia de pe chipul nevinovat al celui mic si urmaresc sa surprind toate momentele unice di acea zi.

Pe parcursul intregului eveniment, echipa imaginivii.ro este la dispozitia voastra. Vom surprinde sentimentele si momentele atat de speciale din ziua botezului, astfel incat peste ani sa va amintiti cu drag de noi si de acest moment unic din viata voastra si a copilului. Sedinta foto de botez este momentul dupa botez cand ne relaxam pentru ca deja ne cunoastem un pic mai bine si putem sa punem la cale impreuna bazele amintirilor pe care le veti privi peste ani cu drag.

Nimic nu fuge mai repede ca timpul in anii copilariei, de aceea cand ne uitam la pozele facute de parintii nostrii ne curpinde un sentiment de nostagie si suntem transportati in trecut ca prin minune, dorindu-ne sa fi durat mai mult.

foto botez

fotografia de botez

De ce noi

Noi nu va putem garanta o masina a timpului dar va putem oferi al doilea lucru mai bun si anume sedinte foto de botez profesioniste cu nenumarate teme, costumase si recuzita atat de ingenioase si atent alese incat atunci cand va veti uita in timp la fotografii nu va veti mai satura sa le priviti si multumii fotografului profesionist.

Astept cu drag momentul botezului, sa intru in lumea voastra si sa surprind din cele mai bune unghiuri surisul, privirea copilului si toata calatoria din cadrul tainei botezului. Noi, echipa imaginivii.ro, ne implicam 100% in fiecare stadiu din cadrul evenimentului, suntem alaturi de voi de fiecare data.

Va oferim servicii profesionale foto pentru diferite evenimente din viata Dvs: fotograf botez, fotograf de nunta, petreceri aniversare, cununii, logodna, majorate, sedinte foto copii, sedinte foto bebelusi, sedinte foto maternitate, sedinte foto la noi in studio sau alte locatii.

 

Fotografia de botez – Investeste in amintirile familiei

Vezi portofoliu foto botez

divider

Fotograf botez – Mircea Avarvari

Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati pentru a discuta despre evenimentul vostru.

Telefon : 0723 336 332
E-mail : contact@imaginivii.ro
Website: imaginivii.ro
Facebook: https://www.facebook.com/ImaginiVii
Adresa studio : Str. Dezrobirii 126A, Sector 6, Bucuresti. (Intre Crangasi si Lujerului)