Category : Produse foto

Album foto de Craciun, bradut lemn

Album foto de Craciun Album foto de Craciun Produse foto, albume foto, invitatii pentru botez, invitatii pentru nunta, marturii pentru botez, magneti de frigider, tablouri pentru copii. De peste 10 ani oferim servicii foto profesionale foto pentru diferite evenimente din viata Dvs: botez, nunta, petreceri aniversare, cununie, logodna, majorate, sedinte foto copii, sedinte foto bebelusi, sedinte foto maternitate, sedinte foto la noi in studio sau alte locatii. Contactati-ne, impreuna vom gasi solutia pentru cerintele Dvs.

Print pe lemn

Personalizare si imprimare fotografii pe lemn

Personalizare si imprimare fotografii pe lemn – Printam pe lemn fotografiile de la sedintele foto, realizate de noi dar si imaginile livrate de catre client. Lemnul se pregateste atent ca printul sa fie la rezolutie optima si culorile fidele imaginii digitale. Marimile si preturile sunt disponibile la cerere .

album foto

Album foto copii – Maya

E o zi speciala, cu o fetita speciala, ne-am distrat facand fotografii impreuna si am zis ca aceste fotografii trebuie sa fie expuse intr-un album special ca si Maya. Album foto copii Daca esti interesat de un album mini pentru a pastra in el fotografiile piticului te rog sa ne contactezi pentru a-ti oferi mai multe detalii despre produsele disponibile. Impreuna vom gasi cea mai potrivita solutie pentru nevoile tale. Share & Like!

album foto mini

Album foto mini 10×10 cm

Avem albume foto de buzunar pentru cei mai mici strengari. Se asorteaza si cu prastia si servieta il poti lua oriunde cu tine. Album foto mini Daca esti interesat de un album foto mini in care sa iti pastrezi fotografiile preferate te rog sa ne contactezi pentru a-ti oferi mai multe detalii despre acest tip de album. Impreuna vom gasi cea mai potrivita solutie pentru nevoile tale. Share & Like!

foto-marturii

Marturii de nunta

Marturii de nunta Plicurile pentru marturii si marturiile sunt 10×15. Plicurile marturiilor se personalizeaza cu data si numele mirilor. Marturii de nunta Ofera invitatilor tai o amintire frumoasa de la nunta ta. Daca ai nevoie de marturii pentru evenimentul tau te rugam sa ne contacteazi si impreuna vom gasi solutia potrivita cerintelor voastre. Share & Like!

Foto Magneti

Magnetii se fac in seara evenimentului si sunt marimea 10×7,5 cm pe hartie fotografica, cu folie magnetica . Daca ai nevoie de magneti foto pentru evenimentul tau te rugam sa ne contacteazi si impreuna vom gasi solutia potrivita cerintelor voastre. Share & Like!

Album-Lucas-aviator-2

Album foto Lucas Aviator

Album foto Lucas Aviator Album foto copii Te putem ajuta sa pastrezi clipele minunate petrecute alaturi fata de piticul tau in fotografii la care te vei uita cu drag peste ani. Share & Like!