Sedinta foto Cristina

Spread the love

Un om deosebit ce mai! Claudia este o zana printre flori, orice sedinta foto cu ea este o placere, este un om deschis si comunicativ calitati esentiale pentru orice sedinta foto de succes. Multumesc Cristina !

Sedinta foto Cristina

sedinta foto

sedinta foto

sedinta foto

sedinta foto

sedinta foto

sedinta foto

sedinta foto

sedinta foto

sedinta foto

Sedinta foto profesionala

Ca fotograf, pot spune ca am ramas foarte incantat de colaborarea cu Cristina in cadrul acestei sedinte foto profesionale.

Si la aceasta sesiune foto Cristina a dat dovada de multa imaginatie si creativitate, ceea ce a facut ca munca mea sa fie mult mai usoara. Este o placere sa lucrez cu clienti care stiu ce vor, dar care sunt in acelasi timp flexibili. Pentru ca rezultatul sa fie pe masura, la orice sesiune foto trebuie sa existe o colaborare perfecta intre forograf si model.

Pentru mine sedinta foto inseamna in primul rand distractie si multe fotografii reusite. Sedinta foto poate realiza atat indoor, la noi in studio cat si outdoor, in aer liber la o locatie aleasa de comun acord.

Acum ai sansa de a captura si imortaliza cele mai frumoase momente alaturi de cei dragi impreuna cu un fotograf profesionist in cadrul unei sedinte foto profesionale. Pe decursul sedintei foto, se vor realiza fotografii artistice si pline de dinamism.

Va invit la o sedinta foto de vis in aer liber.

Share & Like!

One thought on “Sedinta foto Cristina”

  1. Mircea, multumesc pentru vorbele frumoase. Chiar imi lipsesc sedintele noastre haioase, pline de veselie… si culoare 🙂