Sedinta foto Gravidute – Lucia si George

sedinta foto gravide
Spread the love

Sedinta foto maternitate alaturi de Lucia si George a fost o reusita cu multe fotografii artistice si pline de dinamism.

Sedinta foto maternitate cu Lucia si George

Sedinta foto Gravidute

Sedinta foto Gravidute

Sedinta foto Gravidute

Sedinta foto Gravidute

Sedinta foto Gravidute

Sedinta foto Gravidute

Sedinte foto maternitate cu Lucia si George

Pentru mine o sedinta foto inseamna in primul rand relaxare, distractie si multe fotografii reusite. Putem realiza sedinta foto in aer liber, intr-o locatie aleasa de comun acord, acasa in caminul tau sau in studioul nostru. O sedinta foto de maternitate cu burtica si apoi cu bebelusul sunt momente pure, pline de emotie, sunt fotografii care nu ar trebui sa lipseasca din albumul familiei.

Pe Lucia si George i-am fotografiat in studioul nostru, a fost un moment deosebit, ne-am relaxat, ne-am distrat si apoi am creat impreuna cele mai frumoase amintiri din perioada de maternitate.

Femeile sunt mai frumoase cand sunt insarcinate, recomand sesiunea foto de maternitate in saptamanile 28-30 de sarcina, cand burtica este vedeta si ele se simt frumoase, pline de energie ce se va reflecta in fotografiile realizate.

Acum ai sansa de a captura si imortaliza cele mai frumoase momente alaturi de cei dragi impreuna cu un fotograf profesionist in cadrul unei sedinte foto profesionale.

Share & Like!

Comments are closed.